firma mentenanta bucuresti

Mentenanta

Servicii firma de mentenanta in Bucuresti
TELEFON: 0770315624

SUNA ACUM

Firma mentenanta Bucuresti

Firma Elsatherm Service Instal SRL are ca domeniu de activitate executia lucrarilor de instalatii electrice, sanitare si termice. Prestam pentru firme si persoane juridice servicii profesionale de intretinere tehnica pentru orice tip de cladiri.

Firma noastra ofera servicii profesionale de mentenanta pentru orice tip de imobil sau de cladire avand orice destinatie, fie ca sunt cladiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine sau retele de magazine, clinici private, cabinete medicale individuale, banci, spitale, farmacii, scoli, gradinite private, ambasade, blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, fundatii, depozite, hale industriale, persoane fizice atat pe raza municipiului Bucuresti cat si in judetul Ilfov.

Printre clientii nostri permanenti cu care avem incheiate contracte de mentenanta se numara: clinicile Hiperdia din Bucuresti: clinica Hiperdia Bagdasar, clinica Hiperdia Colentina, clinica Hiperdia Elias, clinica Hiperdia Piata Sudului, clinica Hiperdia Ritmului, clinica Affidea Bucuresti, clinicile Kilostop din Bucuresti, iar printre clientii cu care am avut in trecut contracte semnate s-au numarat magazinele Optiblu, magazinele Klarmann, AREKO SECURITY, POLICLINICA VITAN, ESRI ROMANIA SA, SOUTHERN PROPERTIES SRL, etc.

Asiguram servicii de mentenanta pe baza de contract:
– cu plata unui abonament lunar
– cu plata pentru fiecare interventie

Avantajele incheierii unui contract de mentenanta cu firma noastra:
– experienta
– profesionalism
– promptitudine
– seriozitate
– timp necesar pentru interventie (60-120 minute)
– posibilitatea solicitarii de servicii non-stop 24/24 h, 7/7 zile/saptamana, 365 zile/an
– garantia unor lucrari bine executate
– costuri reduse

SERVICIILE NOASTRE:

Executam in Bucuresti pentru firme urmatoarele servicii:
– servicii de intretinere tehnica cladiri
– servicii de mentenanta instalatii electrice, sanitare, termice, climatizare
– lucrari de amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli, gresie, faianta, rigips
– reparatii usi, ferestre
– reparatii mobilier
– servicii deszapezire

Serviciile noastre de mentenanta se adreseaza in special societatilor comerciale care nu dispun de personal propriu de intretinere.
Prin abonamentele de mentenanta incheiate cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un electrician sau un instalator atunci cand aveti o defectiune sau o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema aparuta. 
Preturile pentru abonamente de mentenanta incep de la 100 lei/locatia in functie de suprafata, tipul de servicii solicitate, numarul de interventii lunare, programul de lucru, istoricul de client, etc.

Pentru o oferta detaliata sunati la telefon 0770315624 sau trimiteti o cerere de oferta la adresa de e-mail: contact@firma-instalatii.ro

Firma Elsatherm Service Instal SRL asigura 12 luni garantie pentru lucrarile executate.